YOZGAT / KADIŞEHRİ - Halıköy İlkokulu

May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nuri AKSOY okuma saatinde bizleri yalnız bırakmadı. Çocuklarımızla ve öğretmenlerimizle sohbette bulundu. Kendisine okulumuza teşriflerinden ötürü teşekkür ederiz.

Nis

İlçe genelinde düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda ilkokul kategorisinde Begüm Rana SOLMAZ 2. olmuştur.

Nis

İlçe genelinde düzenlenen Sağlıklı Besleniyorum Yarışması'nda ilkokul kategorisinde öğrencimiz Begüm Rana SOLMAZ 3. olmuştur.

Ock

Okulumuz 2,3 ve 4. sınıf öğrencileri Çekerek Bilim Merkezini ziyaret etti.

10 KASIM ATATÜRK'ÜN ÖLÜMÜNÜN 84. YILI ANMA PROGRAMI YAPILDI.

Okulumuzda 29 Ekim coşkuyla kutlandı.

Ekm

Kadışehri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kadışehri Belediyesi işbirliği ile Kadışehri Sinema İle Buluşuyor Projesi kapsamında öğrencilerimiz Kültür Bakanlığımızın önermiş olduğu filmleri izleyerek keyifli bir gün geçirdiler.

Ekm

Köyde okuma etkinlikleri kapsamında Bozok Üniversitesi'nden Prof.Dr. Mustafa BÖYÜKATA ve Öğretim Görevlisi Feyyaz ALPSALAZ'ı okulumuda ağırlamaktan onur duyduk. Öğrencilerimizin içindeki ateşi yakmak için bir alev gördüğümüz bu etkinlik için değerli katılımcılarımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Nuri AKSOY'a teşekür ederiz.

Ock

Öğrencilerimize , Hayvanların doğal dengenin korunmasındaki önemini kavramaları, Hayvanları sevmesini öğrenmeleri, Hayvanları korumaları ve Hayvanlara zarar vermemelerini öğretmek amacıyla okulumuzda sokak hayvanlarını koruma ve besleme ,bakımlarını üstlenme faaliyetleri yapılmaktadır.

Haz

Dünyamız Çöl Olmasın eTwinning projesi okulumuzda Habibe KILIÇ ve 3-A sınıfı tarafından sürdürülmektedir. Projenin amacı doğayı sevmek, doğayı korumak ve yeşil alanların artmasına katkıda bulunmaktır.

May

eTwinning projesi 2021 şubat itibariyle başlamıştır. EVİMİZİ DEĞERLERİMİZE AÇIYORUZ etwinning projemiz Halıköy İlkokulu sınıf öğretmeni Habibe KILIÇ ve Kadışehri İlçemizden 7 okul ve farklı branşlardan 8 öğretmenin katılımı ile başlamıştır ve sürdürülmektedir. Projemizin farklı etkinlikler yapılmasında Web2 araçları kullanılarak ilerleyecektir. Her hafta farklı etkinliklerle öğretmenlerimiz öğrencilere rehberlik ederek öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde sosyalleşmesine katkı sağlayarak değerlerin önemi vurgulanacaktır. Projeye 7 öğrenci katılmaktadır ve projeye katılan tüm öğrenci-öğretmenlerimize başarılar dilerim.